Gujarat Circle Postman & Mail guard (24-07-2016) Paper Solution.

  • Whatsapp

Gujarat Circle Postman & Mail guard (24-07-2016) Paper Solution

Gujarat Circle Postman & Mail guard (24-07-2016) Paper Solution.Post Exam Question Paper Given Below.This Paper Solution Is Not Official.Paper Solution Create By Kisan Sir.Question Paper Download.

Gujarat Circle Postman & Mail guard (24-07-2016) Question Paper

Read More

★Answer Key Of Post Exam (24-07-2016)

●Postman Paper Solution/Answer Keys:
English Grammar:

◆Download Paper Solution In Pdf:-Click Here

1. I have to buy ….. loaf of bread from the Golden bakery.
Ans: a
2.        I’m very tired, …….. over four hundred miles today.
Ans: I have driven
3.        When ….. Moon comes in between ….. Sun and the Earth, then is called lunar eclipse.
Ans: the-the
4.        Dr. Kent is the ….. option for a heart surgery in Mumbai.
Ans: best
5.        My friend ….. the answer to the question.
Ans: knows
6.        It was lightning ….. it did not rain.
Ans: however
7.        “Chitra, go and buy some tomatoes ….. potatoes from the market”, said her mother.
Ans: and
8.        Where ….. the motorcycle?
Ans: did you park
9.        Which team ….. the game which was played yesterday?
Ans: won
10.    Charlie went to Chicago with Tom on a train that travelled ….. the Midwest and Prairies.
Ans: through
11.    The meaning of word ‘Pandemonium’ is
Ans: uproar
12.    Convert the following to Active Voice from Passive Voice.
Admittance was refused to him by the guard.

●Question Paper
Gujarat Circle Postman & Mail guard (24-07-2016) Question Paper

Ans: The guard refused him admittance.
13.    A pot calling the kettle black
Ans: Do not criticize another person for a fault you may have done yourself.
14.    Every cloud has a silver lining.
Ans: Every unpleasant situation has a positive side.
15.    We never miss the water till the well runs dry.
Ans: You only realize the importance of something when it is gone.
16.    There is no love lost between them.
Ans: the two of them dislike each other.
17.    What is the meaning of the word ‘popular’ given in the passage.
Ans: Acknowledged
18.    What is the meaning of the word ‘strained’ used in the passage?
Ans: to pour the tea out of a sieve or filter.
19.    What was the initial use of tea?
Ans: As a medicine
20.    In which country, tea is a popular drink as ‘Green Tea’ and tea leaves are boiled in water and then drunk?
Ans: China
21.    What  is usually added as a sweetner in tea?
Ans: sugar
22.    Affluent
Ans: wealthy
23.    Lethal
Ans: Deadly
24.    Amusing
Ans: Boring
25.    Aristocrat
Ans: Common●This is not final Answer KeyBest of Luck!

ImportantPlease always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *